Slide A

‘De verborgen taal van kleur’

Slide C

'Zonder spiegel kun je je ware gezicht niet zien'

Slide B

'Ik oordeel niet, maar deel mijn oor'

Individuele coaching

Welke kleur schuilt er binnen in jou?

Moe van het denken, herhalende gedachten, geen passie voelen, uitzichtloze situaties, onverwerkt verdriet, niet blij zijn met jezelf en nog vele andere negatieve gevoelens? Ik nodig je uit om deze 'belemmerende' gedachten te schilderen in kleuren waardoor je inzicht krijgt over je situatie en daardoor de kracht in jezelf opnieuw ontdekt. Het is een actieve manier van therapie en creativiteit is absoluut niet nodig!

We merken allemaal weleens dat afstand nemen voor overzicht zorgt. Als je naar een schilderij kijkt neem je afstand om het helemaal op je netvlies te krijgen. 
Dit is wat we ook met de geschilderde kleuren gaan doen. De 'gekozen' kleuren geven weer wat er binnenin je verteld wil worden.
Ik spiegel dit want zonder spiegel kun je je 'eigen gezicht' niet zien! 
Het werken met kleuren is een pure beleving en helpt je om je persoonlijke ontwikkeling te laten groeien. Ook met je partner of kind is het schilderen van kleur een fijne manier om elkaar op een andere manier te ontmoeten.

Een sessie van anderhalf uur inclusief materiaal kost 72,60 euro (incl. 21% btw). We werken in mijn atelier op de Clauslaan 29 in Soest waar ik met max. drie personen kan werken voor bijvoorbeeld relaties of ouder/kind vragen. Met twee personen zijn de kosten 105 euro inclusief materiaal (incl. 21% btw) per samenzijn. Alle sessies worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. 

Neem geheel vrijblijvend contact op via de contactbutton of per telefoon als er vragen zijn.
 

Karin de Bruin | info@artinside.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest|