Slide A

‘De verborgen taal van kleur’

Slide C

'Zonder spiegel kun je je ware gezicht niet zien'

Slide B

'Ik oordeel niet, maar deel mijn oor'

Over Karin de Bruin

"zelfs mijn naam is een kleur!"

Als professioneel kunstschilder (sinds 1992) ontdekte ik dat kleuren dingen zeggen waar soms geen woorden voor te vinden zijn. Om deze 'verborgen taal van kleur' te onderzoeken ben ik in 2010 psychologie gaan studeren. Ik wilde nog meer inzicht krijgen in de kracht van kleur.
Nu heb ik mijn twee passies gecombineerd: Art inside!
Schilderen in kleuren met als onderwerp lichaamstaal en coachen van cliënten via kleuren. 
Al vanuit mijn jeugd zijn kleuren voor mij zo vanzelfsprekend te 'maken' en te 'voelen' dat ik pas in de volwassenheid erachter kwam dat dit een redelijk unieke gave is: "zelfs mijn naam is een kleur!" 
Door het 'vertalen van de kleuren' en het spiegelen van lichaamstaal ontstaat er verdieping en inzicht. Lichaam en geest gaan zich hierdoor weer liefdevol verbinden.
Wat ik regelmatig terug hoor van cliënten is dat ze mij als een directe, soms confronterende maar altijd betrokken coach ervaren. Door mijn transpersoonlijke benadering zie ik de mens in zijn of haar geheel. Wie ben je? Waar gaat het bij jou over? Een veilige werkrelatie vind ik essentieel en ik heb als principe; ik-oordeel-niet-maar-deel-mijn-oor.

Ook over mijn schilderijen hoor ik vaak dat ze emoties oproepen of confronterend zijn.
Verf is het medium waar ik graag mee werk. De kleuren vertellen het verhaal waar ik van te voren niet over nadenk. Ik laat het penseel z'n gang gaan.

Jarenlange praktijkervaring om aan groepen les te geven en diverse cursussen op gebied van kunst en psychologie in combinatie met een hoge dosis nieuwsgierigheid en persoonlijke betrokkenheid vormen de inspiratiebron voor mijn groepstrainingen. Dit kunnen teams zijn van bijvoorbeeld bedrijven, sportclubs of vriendengroepen. Deze trainingen hebben een thema en zijn maatwerk en worden vaak gegeven op de eigen werkvloer of op een speciale locatie. 

Houd er rekening mee dat alle trajecten niet vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Wel zijn de kosten aftrekbaar voor bedrijven als bijvoorbeeld coaching of loopbaanbegeleiding. Alle informatie is te vinden op deze webiste onder individuele coaching of team training.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op via de telefoon of door middel van de 'contactbutton'.

 

Karin de Bruin | info@artinside.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest|