Slide A

‘De verborgen taal van kleur’

Slide C

'Zonder spiegel kun je je ware gezicht niet zien'

Slide B

'Ik oordeel niet, maar deel mijn oor'

Team training

Uit welke kleuren bestaat jouw team? 

Onze innerlijke tegenstrijdigheden worden helder door de taal van kleur.
Deze verborgen taal van kleur helpt je om inzicht te krijgen in jezelf en daarmee je persoonlijke ontwikkeling binnen je team te laten groeien. Of je nu een bedrijf bent of met een groep vrienden aan de slag wilt, Art inside biedt te allen tijde een passende training met thema's naar wens.

De interactie binnen de groep zorgt voor betere communicatie onderling en daardoor onstaat er begrip. Plezier en serieuze inzichten wisselen elkaar af in een ontspannen sfeer. Ik begeleid op een veilige en respectvolle wijze de trainingstrajecten of eenmalige samenzijn. De werking van kleur heeft een bijzondere invloed op groepsdynamische processen en dat is altijd weer een prachtige ervaring voor iedereen. Alle deelnemers gaan vol nieuwe kleurige ervaringen en goede energie naar huis. Iedereen maakt zijn/haar eigen kleurenschilderij als herinnering. Creativiteit en ervaring in schilderen zijn absoluut niet noodzakelijk. De locatie is in overleg want dit kan bijvoorbeeld in het bedrijf zelf, of bij iemand thuis of op een speciale gewenste plek, zowel binnen als buiten. Omdat er met verf gewerkt wordt heb ik schorten die vies mogen worden maar het is aan te raden om geen 'mooie' kleding aan te doen.

Benodigde materialen worden door mij verzorgd. Eten en drank kan georganiseerd worden daarom is de prijs in overleg omdat alles maatwerk is. De kosten zijn inclusief 21% BTW en kunnen als zakelijke onkosten gedeclareerd worden. Geen vergoeding vanuit de zorgverzekering. 

Bel mij geheel vrijblijvend op of neem contact op via de contactbutton op deze site, voor meer informatie over wensen en prijzen.
 

Karin de Bruin | info@artinside.nl | 06 - 516 359 90 | Postadres: Clauslaan 29, 3761 CX Soest|